Fijn samengewerkt. Jan luistert goed.

Hij heeft ons geholpen bij het vinden van onze boodschap. Jan neemt je mee in het proces van vertalen van die boodschap in beelden.

Jan is flexibel qua planning en stevig waar het gaat om zijn artistieke opvatting en ervaring wat werkt.

Jannie Kieft, Stichting Herstelcirkels Nederland

Jan heeft de essentie van mijn werk prachtig in 2 minuten weten te visualiseren!

De samenwerking met Jan heb ik als zeer prettig ervaren. Iemand met oprechte interesse, geduld en veel plezier in het werk. Hij heeft tijdens het voortraject uitgebreid de tijd genomen om mijn verhaal  en de kern van mijn werk boven water te krijgen.  Hij let op de details, zet echt de ‘puntjes op de i’ en weet de juiste beelden bij de juiste zinnen te zetten. Jan is echt een vakman met passie voor zijn vak.

Naomi Barnouw

Jan heeft mij heel goed geholpen om de toepassing van een teamontwikkelingsinstrument visueel weer te geven.

Echter het werk van Jan gaat verder dan alleen een visuele weergave.

Door zijn manier van werken, oprechte interesse en nieuwsgierigheid heeft hij geholpen het instrument nog beter te doorgronden.

Hij stelt de juiste (kritische) vragen waardoor we in korte tijd een zeer mooi visueel product hebben gekregen wat mijn organisatie verder gaat helpen.

Heel veel dank hiervoor Jan, en vooral voor de plezierige samenwerking!

Niek de Jong, Stafadviseur Defensie en Internationale Samenwerking

De opdracht die Jan had was niet eenvoudig. Maak een video waarin duidelijk wordt dat wij een bedrijf zijn, dat op het gebied van digitaliseren een totaalpakket aanbieden aan onze klanten van Scan2OCR.

Jan z’n inbreng in dit lastige proces was zeer belangrijk. Soms zelfs doorslaggevend. Door zijn inbreng zagen wij beter dat we niet slechts onze scansoftware aan de man wilden brengen, maar het gehele pakket. Zijn inbreng in onze ‘unique selling points’ was groot en dan met name hoe deze in de video het beste tot hun recht zouden komen.

Zo heeft hij een zeer professionele video afgeleverd van hoge kwaliteit. Een man met liefde voor zijn vak.

Jannes Hoekman, CEO BIQE

Direct na de presentatie van de film is er meestal applaus. De kijkers zijn enthousiast. De film maakt heel helder wat de essentie is van Quantum informed Agriculture.

Mijn presentaties duren veelal één of twee uur en dat beschouwde ik als een minimum.  Toen Jan aanbood dit in 5 minuten samen te vatten kon ik hem niet geloven. Omdat ik erg blij zou zijn als dat wel zou lukken, heb ik zijn gebaar aanvaard. En voilà: een heel sterk product waarin Jan waar heeft gemaakt wat volgens mij niet mogelijk was.

Henk Kieft, Verkenner Kwantum Landbouw

JBVisual heeft me enorm geholpen bij de opstart van mijn nieuwe bedrijf OndernemendeMama.nl. Als onderdeel van een groot online programma is hij met mij door het hele land gereisd om 8 inspirerende ondernemende mama’s te interviewen. Hij verzorgde al het beeld en geluid. En monteerde het vele beeld tot compacte verhalen. Ik ben Jan heel erg dankbaar voor zijn hulp, positieve instelling en gedrevenheid om een zo’n goed mogelijk resultaat neer te zetten. Hij heeft bovendien het logo van Ondernemende Mama prachtig geanimeerd!

Ichel Heerschop, oprichter OndernemendeMama.nl

De video die Jan Buter heeft gemaakt van de kinderen uit onze Plus Klas, tijdens het spelen van een door hen gemaakt spel wordt door iedereen zeer gewaardeerd.

Jan heeft met geduld en een hoge actie bereidheid, de kinderen prettig en zorgvuldig in beeld gebracht en wist ook nog de gezelligheid te vangen van hoe de aanwezige volwassenen met het spel omgingen.

Heerlijk om zo’n mooi videoverslag te hebben van deze, voor onze groep kinderen, belangrijke en boeiende gebeurtenis.

Anita Wuestman-Streppel, De OnderwijsKwartiermaker

Jan heeft heldere beeldverslagen gemaakt van enkele bijeenkomsten die wij hebben georganiseerd als Stichting Circulaire Economie rondom ontmoetingen met aanbieders in een aanbesteding.

Vrijwel onzichtbaar als cameraman heeft Jan toch kans gezien de sprekers en de sfeer uitstekend vast te leggen en op een prettige manier te versleutelen in verschillende video impressies.

Met Jan is het makkelijk overleggen, de wisselwerking is aan alle kanten optimaal en over de resultaten zijn wij zeer te spreken!

Erick Wuestman, Stichting Circulaire Economie I KplusV

Jan heeft over mijn werk als kunstenares een film gemaakt over het proces van emailleren.

Vanaf het ontwerp tot en met de laatste fase van het emailleren.

Zo dicht als kon heeft hij op mijn handen gekeken en daarvan een film gemaakt. Geconcentreerd zoals het proces is en toch ook licht. Een film zonder woorden en met muziek van Bach als verbinding. Het was leuk en verrassend dat daaruit een bewegend beeld ontstaat.

Ik ben blij met het resultaat en met het gezamenlijk werken. Hij aan de film en ik aan een emaille.

Ina Vader, kunstenares

Jan heeft de gave om logo’s tot leven te brengen. Hij ziet heel snel wat de mogelijkheden zijn om dit te doen. Ik was bijzonder verrast door het resultaat! Ik vind Jan bijzonder creatief en professioneel. Een logo-animatie heeft echt een toegevoegde waarde en is bovendien overal voor te gebruiken.

Annemarie Federer, oprichter Evy+Anne