Een logo heeft bijna iedereen. Maar ik breng beweging in jouw logo. Hierdoor wordt de betekenis van jouw logo visueel nog duidelijker. Ik vind het leuk om samen met jou te kijken hoe jouw verhaal via een logo animatie tot leven kan komen. Dit kun je dan gebruiken in je eigen presentaties, je websites of verdere video’s.

 

Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Refenties:

Wat maakte het werken met Jan zo bijzonder?

  • Zijn praktische/energieke aanpak. En de heldere concrete vragen die hij ons stelde. Dat maakte dat we snel en efficiënt konden werken, binnen de afgesproken tijdslimiet.
  • Het omgaan met kritische feedback is voor Jan geen probleem, integendeel, het daagde hem uit om nieuwe beeldtaal te zoeken; van realisme naar een grotere abstractie.
  • En, ook niet onbelangrijk, de sfeer was en bleef ontspannen waardoor we vol vertrouwen op een goed resultaat samen werkten.
Moniek Nusselein, actrice

Ik ken Jan in de hoedanigheid van leverancier (maker van mijn video), coproducent (samen voor derden) en opdrachtgever (Voice Over, muziek).

Naast dat hij gewoon een bekwaam vakman is (qua filmtechniek en editing) met ‘state of the art’ instrumentarium, zie ik zijn grootste toegevoegde waarde in het enthousiasme en de belangstelling voor de onderwerpen die hij verfilmt.

De combinatie van belangstelling, empathie, openstaan, autonomie en kritisch kunnen zijn maakt niet alleen de film of video beter, maar scherpt tegelijkertijd je eigen verhaal en boodschap aan.

Wouter Bruyn, directeur ART OFor business