Wil je een bijzondere herinnering aan je event? Een herinnering die je kunt delen met deelnemers, je relaties of je (potentiƫle) klanten. Dan registreer ik graag dit event voor je. En zorg ik er voor dat je een mooie visuele samenvatting krijgt van jouw dag(en).

 

Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Refenties:

De video die Jan Buter heeft gemaakt van de kinderen uit onze Plus Klas, tijdens het spelen van een door hen gemaakt spel wordt door iedereen zeer gewaardeerd.

Jan heeft met geduld en een hoge actie bereidheid, de kinderen prettig en zorgvuldig in beeld gebracht en wist ook nog de gezelligheid te vangen van hoe de aanwezige volwassenen met het spel omgingen.

Heerlijk om zo’n mooi videoverslag te hebben van deze, voor onze groep kinderen, belangrijke en boeiende gebeurtenis.

Anita Wuestman-Streppel, De OnderwijsKwartiermaker

Jan heeft heldere beeldverslagen gemaakt van enkele bijeenkomsten die wij hebben georganiseerd als Stichting Circulaire Economie rondom ontmoetingen met aanbieders in een aanbesteding.

Vrijwel onzichtbaar als cameraman heeft Jan toch kans gezien de sprekers en de sfeer uitstekend vast te leggen en op een prettige manier te versleutelen in verschillende video impressies.

Met Jan is het makkelijk overleggen, de wisselwerking is aan alle kanten optimaal en over de resultaten zijn wij zeer te spreken!

Erick Wuestman, Stichting Circulaire Economie I KplusV